Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в профила си във Фейсбук, че дава

...
Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в профила си във Фейсбук, че дава
Коментари Харесай

Валери Симеонов дава на прокурор министерството на туризма

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви в профила си във Facebook, че дава цялото министерство на прокурор поради градежи, схеми и категоризации на заведенията на морския плаж „ Слънчев бряг – Юг ”. " Изпратих сигнал до Главния Прокурор господин Сотир Цацаров по отношение на инспекцията за престъпления на чиновници в Министерство на туризма касаещи противозаконни градежи и нелегално утвърдени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж Слънчев бряг Юг. ", написа той в пост, със фотография на самия сигнал /цитираме надписа дословно/. Както се вижда на самата фотография, сигналът е на бланка на Министерския съвет и се подава от Симеонов в качеството му не на жител или партиен водач, а точно на вицепремиер.

В него се показва, че „ в резултат на вероятно осъществени закононарушения от съответните длъжностни лица ” са утвърдени 3 схеми за преместваеми обекти и уреди с категоризация – въпреки да става въпрос за изключителна държавна благосъстоятелност. 

В началото на седмицата Симеонов изиска да бъдат разрушени 3 от най-големите заведения в курорта с претекста, че са противозаконни. Министърът на туризма Николина Ангелкова отговори задочно, че не са открити нарушавания в обектите, при което вицепремиерът я упрекна, че приготвя продажбата на 20 дка държавен плаж.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР